Lån online til det du ønsker

21 juli 2020 Lotte Hindsberg

De fleste af os har oplevet behovet for at låne penge. Det kan være alt fra lån til en bolig eller bil til mindre lån til f.eks. en bærbar. I dag er der flere muligheder. Det er muligt at låne penge i en almindelig bank, men du kan også låne pengene i en online bank eller i butikken.

Hvor der ofte stilles krav om sikkerhed og det tager flere uger at få en låneansøgning godkendt eller afvist i en almindelig bank, er online bankerne og butikkerne ofte meget hurtigere og der stilles ofte meget få krav til dig som låneansøger. Alt afhængig af hvor mange penge du skal låne. Ved større beløb vil der blive bedt om at se dokumentation for en indtægt.

Lån online

En af de helt store fordele ved at låne online er at du kan tage et lån nu og have pengene udbetalt indenfor få timer. Samtidig sidder der ikke en fremmed person og spørger dig om hvad du skal bruge pengene til. Der bliver heller ikke stillet krav om sikkerhed. Det betyder dog at det kan koste lidt mere at låne online, da der fra bankens side er en større risiko forbundet med at låne.

Lån i butikkerne

Mange butikker er begyndt at tilbyde finansering ofte i samarbejde med en online bank. Det er ofte rentefrie lån, hvilke gør det til en billig måde at låne på. Man skal dog være opmærksom på om der er et månedlig gebyr og at det kan være dyrt, hvis man glemmer et afdrag. Det er her banken tjener sine penge, men hvis man ikke har problemer med at betale hver måned og husker det, er det en god måde at få penge til at købe f.eks. en ny bærbar, som det kan være svært at undvære i længere tid, imens man spare op til en ny.

Flere nyheder