Køb en brug Opel i Brøndby

13 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du på biljagt – og må den nye bil helst ikke koste en bondegård? Så læs med her.

Vælg en Opel, og få en solid og holdbar bil

Den oprindeligt tyske bilproducent Opel har igennem flere årtier været kendt for sine veldesignede og stabile køretøjer. Med modeller så som for eksempel Opel Corsa, Opel Manta, Opel Kadett, Opel Vectra og Opel Astra har Opel erobret danske bilejeres hjerter.

Også modellerne Opel Adam, Opel Ascona, Opel Insignia og den lille, rappe Opel Karl har fundet vej til det danske bilmarked, og Opel biler er blandt danskernes foretrukne. Det betyder at du vil kunne finde mange Opel forhandlere rundt omkring i Danmark – og at du altid vil kunne finde en Opel model som matcher dine ønsker og behov.

opel

Køb en brugt Opel og opnå en god besparelse

Selv om Opel ikke hører til i den dyreste klasse, vil du stadig skulle grave dybt i lommerne for at få råd til en fabriksny Opel. Disse biler er nemlig ikke fritaget for de høje afgifter, som sender prisen på nye biler op i et helt urimeligt leje her i Danmark.

Det er således urealistisk at forestille sig at man skal kunne finansiere køb af en Opel uden at skulle optage et dyrt bil lån. Og er det ikke der du er i dit liv, kan det godt betale sig at kigge i retning af det mangfoldige danske brugtvogns marked.

Her vil du nemlig kunne finde et stort udvalg af Opel biler af alle modeller og fra alle årgange. Vælger du en Opel med tre til fem år på bagsmækken, vil du kunne erhverve dig bilen formedelst en brøkdel af dennes nypris, idet den allerede har gennemgået den mest drastiske del af sit værditab. Og der vil stadig være mange kilometer tilbage i tælleren på din nye, brugte Opel.

Find din brugte Opel i Brøndby hos Bilhuset Frederiksen på bh-f.dk.

Flere nyheder