Fuldend din indretning med franske døre

By:

Hvis der er noget, som er godt for humøret og sjælen, så er det lys. Derfor ønsker mange at lukke så meget lys som muligt ind i deres boliger, og det kan sagtens lade sig gøre at lade sollyset strømme gennem hjemmets rum, hvis blot du indtænker få tiltag i din indretning.

Har du rum i din bolig, som er for mørke. Rum du ikke rigtig har lyst til at være i, fordi dagslyset er begrænset – jamen hvorfor så ikke forsøge at gøre noget ved problemet. Du kan starte med at overveje, hvordan du får lukket mere lys ind i netop disse rum.

Når du gerne vil have mere lys i dine rum, så overvej først og fremmest hvor det lys skal komme fra. Hvordan vender huset, rummene og hvor er der allerede et godt lys i dit hjem.

Når du har klarlagt det, så er du klar til at overveje dit næste skridt. Du skal have mere lys ind i dine rum og det gør du ved at åbne op – enten ud til verden udenfor eller til de rum, som allerede får en masse dagslys ind.


Brug franske døre i indretningen
Hvis du gerne vil lukke dagslys ind udefra, så er det oplagt at sætte ekstra vinduer i din bolig. Men hvis du gerne vil have meget lys ind, hvorfor så ikke overveje at sætte franske døre i din bolig. Det samme kan du faktisk gøre indendørs og opnå enormt gode resultater.

Hvis du fjerner de almindelige døre i dit hjem og erstatter dem med franske døre, så vil du opleve, at dagslyse strømmer endnu bedre rundt i din bolig. Lyset vil bevæge sig fra et rum videre til det næste og give lys til de rum, der indtil nu har været henlagt i mørke. Det vil på flere måde løfte din indretning til et nyt niveau.

Posted in: franske døre